Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík je v prodeji již od roku 1996 a za tuto dobu zdomácněl na počítačích tisíců sázejících.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděDenní aktualizaceHledání tipůTiketyPropojení s kancelářemiVýměna tipůNeustálý vývoj Předchozí Následující
1. Všechny informace pohromadě na jednom místě
Trefík na jednom místě přináší podrobné statistiky ze všech sportů a soutěží, na které sázíme.
Obsahuje více než 1 900 000 výsledků. V aktuální sezóně je vedeno například více než 150 fotbalových a 25 hokejových lig. Prohlédněte si podrobněji přehled soutěží v Trefíku. U soutěží jsou evidovány aktuální kursy z mnoha sázkových kanceláří. Podívejte se na seznam sázkových kanceláří v Trefíku.
Trefík vždy obsahuje aktuální rozlosování soutěží nové sezóny. Uživatel má přehled o kompletní aktuální nabídce zápasů i o historii soutěží. Některé soutěže jsou zahrnuty od jejich založení (NBA, NHL, 1. anglická liga, ...).
Úvodní okno programu
Trefík sleduje a analyzuje série výsledků v každé soutěži zvlášť i nejdelší série mezi všemi soutěžemi v programu. Tak se lze snadno dobrat zápasu, na který stojí za to vsadit s ohledem na zvýšenou pravděpodobnost ukončení nějaké dlouhé série. Ukázka sledování sérií s Trefíkem.
V tenisu jsou v Trefíku všechny turnaje dvouher mužů i žen od dotace 5 000 USD, včetně kvalifikací. Turnaje jsou děleny podle povrchů, dostupné jsou pavouky. Lze sledovat vzájemné bilance hráčů, včetně rozdělení podle povrchů. Hráče můžeme filtrovat podle jejich specializace (antukář, rychlý povrch, univerzál). Podívejte se na tenisové analýzy v Trefíku.
U většiny klubů v Trefíku můžeme jediným kliknutím zobrazit jeho internetovou stránku. Jsou nám tak snadno dostupné informace z klubového zákulisí, které mohou ovlivňovat výkony v nadcházejících zápasech.
Program obsahuje kompletní kanadské bodování NHL. U zápasů evropských prestižních fotbalových lig a u nejvyšší české fotbalové a hokejové ligy najdeme i zápasové sestavy týmů. U prestižních fotbalových lig nalezneme v Trefíku střelce branek. Prakticky u všech soutěží jsou vedeny poločasové výsledky (resp. výsledky třetin / čtvrtin). Informace o detailech zápasů v Trefíku.
Na obrázku jsou kursy z bwin pro vybraný zápas. Prohlédněte si, jak lze z Trefíku sázet.
Kursy bwin na vybraný zápas
 
 
24.07.2010