Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík je v prodeji již od roku 1996 a za tuto dobu zdomácněl na počítačích tisíců sázejících.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděDenní aktualizaceHledání tipůTiketyPropojení s kancelářemiVýměna tipůNeustálý vývoj Předchozí Následující
5. Propojení se sázkovými kancelářemi
Trefík nabízí unikátní možnost urychlení vsazení vytvořeného tiketu. Vybrané zápasy nemusíme zdlouhavě hledat na stránkách zvolené sázkové kanceláře. Stačí, když v Trefíku stiskneme tlačítko Vsadit. Trefík je totiž propojen se stránkami vybraných kanceláří tak, že vybrané zápasy dokáže sám zařadit na nově otevřený tiket. Nám pak nezbude nic jiného, než na otevřené stránce potvrdit vsazení tiketu (Trefík nikdy tiket definitivně sám nevsadí, finální vsazení musíme vždy ještě potvrdit).
Trefík obsahuje denně aktualizované kursy z českých, internetových, slovenských a polských sázkových kanceláří. Prohlédněte si seznam kanceláří v Trefíku.
Z Trefíku je možné odeslat připravený tiket do následujících kanceláří: Synot Tip, Fortuna, Chance, Tipsport, Sazka, Betfair, BetAtHome, bwin, Gamebookers, Ladbrokes, SportingBet, Stan James, Unibet, WorldBet, DoxxBet, Fortuna SK, Vixbet, Victory Tip, Milenium, Fortuna PL, TotoMix. Pokud sázíte alespoň v jedné z uvedených kanceláří, Trefík Vám nejen ulehčí práci s výběrem správných zápasů ke vsazení, ale také významně zpříjemní a urychlí vlastní vsazení! Ukázka odesílání tiketů z Trefíku.
Trefík umožňuje u mnoha kanceláří přímý proklik na stránky sázkové kanceláře s nabídkou kursů k vybraného zápasu. To v praxi umožňuje ihned ověřit aktuální výši kursu a také přímo vsadit vybraný zápas (pokud sázková kancelář takovouto službu nabízí). Přímý proklik z Trefíku je dostupný u těchto kanceláří: Tipsport, Synot Tip, Chance, Bet365, BetAtHome, Betfair, bwin, Gamebookers, Expekt, Interwetten, SportingBet, Stan James, Unibet, William Hill, WorldBet, Tipsport SK, DoxxBet, Victory Tip, Tipsport PL. S Trefíkem tak můžete v těchto kancelářích sázet mnohem komfortněji. Ukázka této funkce.
 
 
24.07.2010