Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík je v prodeji již od roku 1996 a za tuto dobu zdomácněl na počítačích tisíců sázejících.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděDenní aktualizaceHledání tipůTiketyPropojení s kancelářemiVýměna tipůNeustálý vývoj Předchozí Následující
2. Denně kursy z 39 sázkových kanceláří
Trefík obsahuje aktuální kursy z 39 kanceláří. Sledovány jsou všechny české, slovenské a polské sázkové kanceláře a také mnoho internetových kanceláří: Betfair, bwin, Bet-At-Home, Betway, Boylesport, EuroBet, Expekt, Gamebookers, Interwetten, Jetbull, Ladbrokes, Pinnacle Sports, SportingBet, Stan James, Unibet, William Hill, ... Seznam všech kanceláří v Trefíku.
Díky průběžné aktualizaci dat nabízí Trefík efektivní porovnání kursů ze všech sledovaných kanceláří (můžeme si určit, které kanceláře se mají porovnávat). Porovnávat kursy je možné nejen u jednotlivých zápasů, ale také u celých tiketů: Trefík je schopen najít kancelář, kde je nejvýhodnější daný tiket vsadit.
Porovnání kursů na 1. poločas
Trefík obsahuje archiv kursů (například u Tipsportu již od roku 1996), takže můžeme sledovat a analyzovat, jaký byl kurs u zápasu, který je již odehrán.
Trefík eviduje změny vypsaných kursů. Jednoduše tak můžeme najít zápasy, kde sázkové kanceláře nejvíce změnily původní hodnotu vypsaných kursů. V těchto případech jde většinou o zápasy, kde sázející výrazně preferují tip, na který posléze kancelář snižuje kurs. V takových případech pak můžeme zvážit, proč dochází k výrazné preferenci daného tipu a případně jej vsadit u kanceláře, která kurs zatím nesnížila.
Trefík také eviduje to, zda byl zápas stažen z nabídky sázkové kanceláře. Jediným tlačítkem lze v Trefíku takové zápasy zobrazit. Můžeme pak zvážit, zda takový zápas vsadit v kanceláři, která jej má dosud v nabídce. To může být zajímavé, neboť ke stahování zápasů z nabídky dochází v případech, kdy je sázejícími velmi výrazně preferován jeden tip na zápas.
Trefík nabízí přehled aktuálních sázek Value bets a Sure bets. Tedy takových sázek, které se vyplatí vsadit si už jen při porovnání výše vypsaných kursů mezi různými kancelářemi. Sázky Value bets se vyznačují tím, že kurs na tip je v jedné z kanceláří významně vyšší, než je průměr všech kanceláří u tohoto tipu.
Sázky Sure bets jsou takové, kdy lze mezi kancelářemi najít na všechny tipy k zápasu takové kursy, že při vsazení postupně na všechny možnosti výsledku se vždy vrátí více, než kolik byla celková vsazená částka. Oba typy sázek nás upozorňují na výskyt zápasu, který má u nějaké kanceláře významně vyšší kursy, než u jiných kanceláří. U těchto typů sázek je nutné upozornit, že vypsané kursy u kanceláří se mohou rychle změnit.
Popis funkcí Trefíku pro práci s kursy.
 
 
24.07.2010