Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík je v prodeji již od roku 1996 a za tuto dobu zdomácněl na počítačích tisíců sázejících.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděDenní aktualizaceHledání tipůTiketyPropojení s kancelářemiVýměna tipůNeustálý vývoj Předchozí Následující
7. Trefík se neustále vyvíjí
Trefík a jeho funkce jsou neustále průběžně doplňovány a vylepšovány, také na základě ohlasů uživatelů. Pokud vlastníte Trefík verze 2 nebo vyšší (aktuální verze má číslo 9), máte jistotu, že si veškeré další nové verze budete moct stáhnout zdarma z Internetu. Stažení nové verze.
Trefík obsahuje velké množství funkcí, které zřejmě ani všichni uživatelé nevyužijí. Nicméně je lepší nabízet větší množství funkcí a z nich vybírat, než se omezovat na základní funkce. Navíc je faktem, že velké množství funkcí program nezpomaluje, ani mu jinak nevadí.
Co může Trefík zpomalovat, je menší velikost paměti RAM, resp. rychlost procesoru počítače při práci s balíkem dat. Trefík obsahuje opravdu velké množství dat a pokud chce uživatel pracovat se všemi nabízenými statistikami, musí počítat s odpovídající časovou odezvou. Nicméně z Trefíku lze snadno odstranit například kursy kanceláří, o které se nezajímáme. Případně celé sporty, či soutěže. Tím lze Trefík plně upravit k potřebám každého uživatele.
Zkušenost navíc říká, že největší zpomalení práce v Trefíku mají na svědomí nejrůznější antivirové nástroje, které při plném nastavení neustále zkoumají každý proces v počítači a tím výkon programů neuvěřitelně zpomalují. Pokud máme podezření na takovéto efekty, je doporučeno činnost běžícího antiviru dočasně přerušit (nejlépe při odpojeném internetovém připojení) a vyzkoušet pak změnu rychlosti odezvy. Pokud se změní, je pak úkolem najít v našem antivirovém nástroji takové nastavení, které drasticky nezpomaluje výkon a zároveň poskytuje zabezpečení počítače.
K Trefíku je poskytována služba aktualizace výsledků. Aktualizace dat jsou poskytovány průběžně každý den v roce. Noční výsledky bývají dostupné kolem 2:20 ráno, pak v 7:30. Následně jsou během celého dne uvolňovány pravidelné aktualizace až do zhruba 23:30 (v závislosti na tom, jaké soutěže se ten který den hrají).
Cena přístupu k aktualizacím je 20 Kč / týden, nezáleží přitom na tom, kolikrát ji v daném týdnu načteme. Pokud si v nějakém týdnu aktualizaci nevyžádáme, žádná částka se neodečítá. V rámci přístupu k službě aktualizace výsledků je dostupný kompletní výsledkový archiv a také rozlosování aktuální sezóny.
V Trefíku je nově dostupná funkce Aktualizace / Online instalace. Pokud ji použijete, stáhne se na váš počítač aktuální instalace Trefíku a můžete ji jednoduše nainstalovat. Tato služba je poskytována v rámci přístupu k aktualizacím dat (a oproti stahování dat se za použití této funkce neplatí nic navíc). Její použití je výhodné například při nové instalaci Windows, kdy je zároveň instalační CD Trefíku zastaralé. V takovém případě lze totiž provést instalaci z tohoto starého CD (může být staré třeba pět let, na tom nezáleží), následně si stáhnete přímo z Trefíku poslední verzi souboru Trefik.exe (přístupné zdarma pro všechny registrované uživatele) a tím je dostupná funkce Online instalace (pokud máte předplaceny aktualizace výsledků). Tím tedy odpadá nutnost zdlouhavého načítání výsledků z archivních souborů (které jsou také dostupné) - doplnění všech chybějících starších dat lze provést za chvilku pomocí Online instalace.
Pokud je na počítači s Trefíkem stále připojen Internet, rozhodně se vyplatí mít aktivní režim Online aktualizace. Tak je zajištěno, že se vydaná aktualizace ihned načte do našeho Trefíku. Navíc jsou používány tzv. zkrácené aktualizace, tedy mnohem menší soubory, jejichž načtení trvá podstatně kratší dobu, než je tomu u kompletní aktualizace. V režimu Online se také automaticky stahují nové verze Trefíku a další aktualizace dat programu.
 
 
24.07.2010