Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík je v prodeji již od roku 1996 a za tuto dobu zdomácněl na počítačích tisíců sázejících.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděDenní aktualizaceHledání tipůTiketyPropojení s kancelářemiVýměna tipůNeustálý vývoj Předchozí Následující
3. Definice strategie hledání nejlepších tipů
V Trefíku snadno najdeme tipy, které odpovídají naší představě o vsazení. Můžeme si definovat svoji strategii výběru zápasů. Do strategie můžeme vložit několik kritérií, podle nichž se při výběru tipů řídíme. Vytvořenou strategii pak můžeme otestovat na již odehraných zápasech a zjistit tak její úspěšnost.
Na obrázku vpravo je definice kritérií pro domácí tým, pro všechny jeho zápasy (Domácí C = Domácí Celkem; naproti tomu Domácí D = Domácí Doma). Ve filtru pro hledání zápasů (strategii) je tedy podmínka, aby domácí tým z posledních 5 zápasů 4x neremizoval. A zároveň, aby v posledních 5 zápasech 4x dostal méně než 2 góly. A zároveň, aby se nacházel ve druhé třetině aktuální tabulky soutěže.
filtr pro nalezení zápasů   filtr pro nalezení zápasů
Na obrázku vlevo je stanoveno, že domácí tým musí mít v aktuální sezóně alespoň 33 procent remíz ze všech dosud odehraných zápasů.
K uvedeným kritériím lze přidávat další podmínky, které musí splňovat hledané zápasy. Je možné definovat podmínku pro bilanci ze vzájemných zápasů, pro výši kursů, či pro prognózu (tip) Trefíku.
U tenisu můžeme například zadat, zda má hrát specialista na povrch, na jakém se hraje, proti hráči, který na tento povrch není specialista. Lze také stanovit, že se mají najít jen takové zápasy, kde hraje domácí tenista (ze státu, kde se turnaj koná).
Kritérií pro vyhledání zápasů lze v Trefíku vytvořit libovolně mnoho a je možné tyto strategie testovat na odehraných zápasech. Tímto způsobem lze docílit nalezení strategie sázení, která nám vyhovuje a se kterou dosahujeme nejlepších výsledků. Podívejte se na další možnosti sestavení strategie tipování.
 
 
24.07.2010