Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík byl vytvořen již v roce 1996 a od té doby zdomácněl na počítačích tisíců sázejících i bookmakerů.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděStrategie sázeníKursyTiketyVsazení tiketuZápasové statistikyNeustálý vývoj Předchozí Následující
5. Podpora vsazeni a vyhodnocení tiketů
Nyní již víme, že díky Trefíku dokážeme snadno najít ty nejzajímavější tipy z nabídek mnoha sázkových kanceláří. Také už víme, že stačí pár kliknutí myší a můžeme mít z nalezených tipů vytvořen například rozpis, který nám zaručí zisk i v případě, kdy nebudou některé naše tipy správné. Neméně důležitý je ale správný výběr sázkové kanceláře a co nejsnazší vsazení tiketu.
U každého zápasu můžete v Trefíku snadno najít, jaká kancelář má nejvýhodnější kurs na vybraný tip. Složitější úkol ale nastane, pokud chcete nalézt sázkovou kancelář, která nabízí nejlepší kurs nejen pro jeden tip, ale rovnou pro celý připravený tiket. S Trefíkem samozřejmě o žádný problém nejde - stačí jedno kliknutí myší a Trefík najde mezi sledovanými sázkovkami tu, u které bude celkový kurs tiketu nejvyšší. Stejnou funkci můžete použít i u (maxi)kombinátoru a rozpisu, kde si navíc lze vybrat, zda hledáte nejlepší kancelář pro vsazení všech tiketů - kombinací, nebo zda se mají hledat nejlepší kursy zvlášť pro každý tiket. Například při tvorbě rozpisu skládajícího se z deseti tiketů tak můžete získat od Trefíku doporučení vsadit pět tiketů u jedné kanceláře, tři u druhé a zbylé dva u další a dosáhnout tak výrazně vyššího možného zisku.
Nebyl by to Trefík, aby Vám pouze dal doporučení, ve které kanceláři vsadit sestavený tiket a nechal na vás, jak to udělat. Samozřejmě si můžete vytisknout vytvořené tikety ve formě přijímané na pobočkách sázkových kanceláří, tj. v podobě číslo události + tip. Jednodušší a rychlejší je ale využít propojení Trefíku s internetovými stránkami mnoha kanceláří a odeslat tak tiket přímo z Trefíku do vybrané kanceláře. K tomu samozřejmě musíte mít u daných kanceláří vytvořen sázkařský účet umožňující podávat tikety po internetu. Pokud účet u sázkové kanceláře máte, stačí jen po odeslání tiketů z Trefíku potvrdit vsazení na stránkách kanceláře. Tímto způsobem můžete velice snadno sázet například celé rozpisy, kdy k vsazení několika tiketů tvořících rozpis stačí v podstatě jen jedno kliknutí myší. A jen o pár kliknutí myší více budete potřebovat k vsazení optimalizovaného rozpisu, ve kterém jsou jednotlivé tikety vsazeny u různých sázkových kanceláří. Žádný jiný způsob sázení tak nemůže být rychlejší a pohodlnější! Ukázka odesílání tiketů.
Po sestavení a případném vsazení tiketu již stačí jen čekat na odehrání tipovaných zápasů. Můžete si buď počkat na aktualizaci výsledků Trefíku, která obsahuje vždy až konečné výsledky, nebo můžete pomoci funkce tiket online přímo sledovat průběh vsazených zápasů v podobě zobrazení průběžných výsledků. Při sledování průběžných stavů je tiket rovnou vyhodnocován a můžete tak sledovat, jak se vyvíjí možný zisk z tiketu. Po aktualizaci konečných výsledků v programu Trefík je tiket definitivně vyhodnocen a započten do vašich sázkových statistik. Ukázka tiketu online.
Pátým důvodem k používání programu Trefík je možnost dosahovat vyšších výher jak pomocí výběru sázkové kanceláře nabízející nejlepší kursy, tak i díky použití speciálních druhů tiketů - zejména rozpisů umožňujících při relativně nízkém vkladu dosáhnout na zisk i při několika chybách v tipovaných zápasech.
 
 
23.03.2011