Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík byl vytvořen již v roce 1996 a od té doby zdomácněl na počítačích tisíců sázejících i bookmakerů.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděStrategie sázeníKursyTiketyVsazení tiketuZápasové statistikyNeustálý vývoj Předchozí Následující
2. Vytvoření, ověření a používání vlastní strategie sázení
Přemýšleli jste nad tím, jakou strategii používáte pro výběr tipů k vsazení? Někdo následuje svůj instinkt, někdo sází podle formy z posledních zápasů a postavení týmů v tabulce, někdo do výběru tipu zohledňuje ve velké míře i vypsaný kurs na daný tip. Často jsou také zohledňovány výsledky vzájemných zápasů nebo aktuální výsledková série doma / venku. Jiné strategie se věnují sázkám na favority nebo na outsidery, další tipy mohou být na pokračování nebo ukončení nejrůznějších sérií výsledků.
Ještě zajímavější otázkou je ta, jakou strategii používáte pro sázení na tipy na doplňkové sázky, tedy na výsledky poločasů, třetin, handicapové sázky, počty gólů, atd. Při tomto tipování jsou zřejmě spíše využívány výsledky posledních zápasů, nežli postavení v tabulce soutěže. Orientace v těchte sázkách je zřejmě složitější, nicméně vypsané kursy bývají leckdy výhodnější než u běžných sázek.
Praktická ukázka použití strategie pro výběr tipů.
Trefík přináší možnost sestavení strategie výběru tipů pro vsazení pomocí množiny podmínek, které musí být splněny, aby byl zápas vyhodnocen jako vhodný k vsazení. Vytvořenou strategii výběru zápasů pak lze aplikovat jak na aktuální nabídku zápasů, tak i na již odehrané zápasy nebo celé sezóny soutěží.
Filtr - souhrn aktivních podmínek
V podmínkách je možné zohlednit mnoho faktorů z předcházející zápasů aktuální i minulých sezón. Podmínky lze aplikovat na zápasy hrané doma i venku dohromady, případně zvlášť na zápasy hrané doma nebo venku. Je možné určit, jak musely skončit minulé zápasy, kolik gólů v nich bylo týmy vstřeleno, atd.
Filtr - domácí celkem   Filtr - vzájemné zápasy
Filtr - bilance týmů   Filtr - gólové průměry
Filtr - výsledky posledních zápasů   Filtr - favorit / outsider
Filtr - omezení kursů   Filtr - góly
Filtr - výsledky části zápasu   Filtr - první gól v zápasu
Zápas, který je analyzován pomocí podmínek zadaných ve filtru se vždy prozkoumá v situaci, kde byly oba týmy před odehráním zkoumaného zápasu. Výsledek zápasu tedy nemá na výsledek splnění podmínek žádný vliv a vyhodnocení zápasu pomocí filtru je tedy shodné před i po odehrání zápasu.
Výše uvedené možnosti zadání podmínek jsou ukázkou možností, jak lze sestavit strategii výběru zápasů k tipování. Veškeré podmínky lze kombinovat a uložit do tzv. filtrů pro zápasy. Filtry je možné aplikovat na aktuální vybranou soutěž, na celou aktuální nabídku nebo i na starší výsledky. Tím lze ověřit úspěšnost sestavené strategie a případně ji před uvedením do praxe pozměnit, aby test přinesl lepší výsledky.
Podmínky ve strategii se mohou vztahovat také k výsledkům částí zápasů, tedy k poločasům, třetinám, čtvrtinám. Pomocí filtru je možné také zkoumat počty gólů v zápasech, minuty vstřelených branek nebo to, jaký tým vstřelí gól v zápase jako první. Použití filtru, tedy skupiny podmínek se tak rovněž hodí pro vytvoření strategie pro výběr tipů z doplňkových sázek na zápasy.
Doba, kdy sázkařům stačilo detailně sledovat několik málo soutěží a těžit například z informací o zranění a formě hráčů, je již téměř pryč. Díky internetu nyní všichni vědí vše téměř okamžitě a sázkové kanceláře tak zpravidla nedávají sázkařům příliš času pro vsazení "zaručených" tipů.
V Trefíku lze analyzovat i více různých filtrů najednou. Pro každý filtr můžete zadat, jakou množinu soutěží má analyzovat a na jaké typy sázek se má zaměřit (konečné výsledky, poločasy, třetiny, ...). Můžete tak jediným tlačítkem zanalyzovat situaci ve všech sportech pomocí oblíbených filtrů. Výsledkem bude seznam zápasů, u kterých budou poznamenány výsledky analýzy pro jednotlivé použité filtry.
Jako druhý ze sedmi hlavních důvodů k používání Trefíku lze tedy označit možnost snadno a rychle vyhledat v kompletní nabídce sázkových kanceláří zápasy vhodné k natipování podle vlastní strategie sázení.
 
 
23.03.2011