Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík byl vytvořen již v roce 1996 a od té doby zdomácněl na počítačích tisíců sázejících i bookmakerů.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděStrategie sázeníKursyTiketyVsazení tiketuZápasové statistikyNeustálý vývoj Předchozí Následující
4. Snadná tvorba a evidence tiketů
Nalezením zajímavých zápasů a jejich natipováním práce sázkaře zpravidla nekončí. Sice si můžete nalezené tipy jen vypsat na papír a zajít do oblíbené kanceláře, případně je vyhledat na webu kanceláře, ale Trefík nabízí mnohem víc!
V Trefíku můžete snadnou vytvořit libovolné množství sérií (skupin) tiketů - můžete tak odděleně sledovat například cvičné, fotbalové, nebo tenisové tikety. Pro každou sérii Trefík spočítá úspěšnost, bilanci a různé statistiky úspěšných a neúspěšných tipů.
Samotné vytvoření tiketu představuje stisknutí jednoho tlačítka myši. Vedle klasických AKU tiketů můžete sestavit i speciální druhy tiketů - například kombinátor, maxikombinátor, šift, superšift, falc či rozpisy. Oblíbeným a sázkaři často použivaným typem tiketu je kombinátor - tedy tiket, kdy se automaticky vytvářejí všechny možné kombinace zápasů ve skupinách o určeném počtu příležitostí. Vylepšením kombinátoru je pak maxikombinátor, který umožňuje kombinovat nejen jednotlivé zápasy, ale i skupiny několika zápasů. Pomyslným vrcholem sázení kombinací je použití rozpisů, kdy jsou vsazeny jen takové kombinace zápasů, které zaručí zisk i při zadaném maximálně přípustném počtu chyb v tipovaných zápasech a to při co nejnižším vkladu.
Trefík si samozřejmě se všemi uvedenými typy tiketů hravě poradí - stačí zadat na tiket natipované zápasy a Trefík vám ihned ukáže například možný zisk kombinátoru při různém počtu chybných tipů. Nebo si můžete nechat od Trefíka vygenerovat maxikombinátor, ve kterém budou mít jednotlivé skupiny zadanou hodnotu kursu.
Také použití rozpisů je díky Trefíku snadné - v programu je zadáno 527 rozpisů, přičemž tento počet můžete sami ještě rozšiřovat. Po zadání zápasů na tiket vám Trefík nabídne rozpisy odpovídající počtu natipovaných zápasů. Jednotlivé rozpisy se liší zejména počtem chyb v tipovaných zápasech, při kterém bude celý rozpis ještě ziskový. Parametry rozpisu můžete ještě měnit přesouváním zápasů mezi jednotlivými skupinami a také různou výší vkladu na jednotlivé tikety.
Čtvrtým argumentem pro používání programu Trefík je možnost snadno vytvořit tiket připravený ke vsazení. Samozřejmostí je podpora speciálních druhů tiketů, včetně rozpisů, které Vám mohou zaručit zisk i při jedné, či více chybách v tipovaných zápasech a nevyžadují tak vysoký vklad, jako kombinátor. Navíc můžete mít díky Trefíku o všech svých tiket přesný statistický přehled. Podívejte se na další informace o tiketech v Trefíku.
 
 
23.03.2011