Ukázky z Trefíku

Několik informací k různým funkcím v Trefíku

Nabídka s detaily a statistikami, Statistika pro live sázení, Detaily k zápasům, Více filtrování, Chromium, Online, Martingale

Online režim

Hlavní změnou v Trefíku 10 oproti předchozím verzím je možnost využití Online režimu pro aktualizace dat. K tomu, aby byla aktualizace dat průběžně prováděna stačí v úvodním okně aktivovat režim Online a uživatel se o načítání nových dat nemusí dále nikterak starat. Trefík načítá nové aktualizace ihned, jakmile jsou vydány.

Načítání dat probíhá na pozadí, což znamená, že v Trefíku lze při načítání dat provádět libovolnou další činnost. Uživatel se může věnovat třeba testováním nově vytvořených filtrů pro okno Nabídka. Pokud je aktivní Online režim, pak se nová data do Trefíku načítájí i během testování filtru.

Ke spuštění aktualizací na pozadí je nutno přepnout volbu v pravém dolním rohu úvodního okna programu do režimu ONLINE (opačná volba je označena jako Offline):
Práce na pozadí  Trefík neprovádí žádnou aktivitu na pozadí
Pokud je obrázek s kolečkem modrý, pak Trefík provádí nějakou činnost na pozadí. Pokud je kolečko žluté, pak se žádná aktivita nevykonává.

Pokud je na kolečku umístěn kursor myši, zobrazí se bublinová nápověda s informací, jaká aktivita právě probíhá. Může jít o aktualizace, počítání tabulek, tipování soutěží nebo o instalaci kursů (po instalaci Trefíku).

Pravým tlačítkem myši lze na obrázku s kolečkem otevřít protokol o činnosti na pozadí a zkontrolovat, jaké úlohy Trefík prováděl.