Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - novinky v tenisu
Během roku 2014 se v Trefíku 12 objevilo několik novinek u tenisových statistik. V okně Tipy je nově možné zápasy filtrovat dle dalších kritérií a rozlišovat zápasy hráčů ve dvouhrách a čtyřhrách. Doplněna byla evidence žebříčků čtyřher (hráčů), prize money..

Všechny popisované funkce jsou k dispozici pro všechny evidované turnaje. Tedy od největších podniků ATP / WTA až po turnaje ITF.

Jako vždy platí, že všichni registrovaní uživatelé předchozích verzí Trefíku si mohou novou verzi programu se všemi vylepšeními stáhnout zdarma.
Přehled zápasů Souhrn zápasů Proti dalším Detaily o hráčích Nabídka zápasů NEJ výsledky Předchozí Další
Výsledky proti NEJ soupeřům
V okně Tipy / Zápasy je nově možné zobrazit výsledky proti nejlepším / nejhorším soupeřům (bráno dle umístění na žebříčku v době konání zápasu) a také největší překvapení dle vypsaného kursu na zápas.

Trefík - okno Tipy

Na obrázku je zobrazeno pro oba hráče jejich 5 výher proti nejlepším soupeřům. Jsou tedy za zadané období (viz dole) zobrazeny výhry hráčů proti žebříčkově nejlépe postaveným soupeřům.

Na dalším obrázku je naopak zobrazeno 5 proher proti žebříčkově nejhorším soupeřům:
Trefík - okno Tipy


Dále lze zobrazit největší překvapení dle vypsaného kursu na zápas. Tedy výhry hráče v zápasech, kdy byl na tohoto hráče nejvyšší kurs. Nebo naopak jeho prohry, kde byl nejnižší kurs na jeho výhru:
Trefík - okno Tipy

Trefík - okno Tipy
 
 
23.07.2014