Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - novinky v tenisu
Během roku 2014 se v Trefíku 12 objevilo několik novinek u tenisových statistik. V okně Tipy je nově možné zápasy filtrovat dle dalších kritérií a rozlišovat zápasy hráčů ve dvouhrách a čtyřhrách. Doplněna byla evidence žebříčků čtyřher (hráčů), prize money..

Všechny popisované funkce jsou k dispozici pro všechny evidované turnaje. Tedy od největších podniků ATP / WTA až po turnaje ITF.

Jako vždy platí, že všichni registrovaní uživatelé předchozích verzí Trefíku si mohou novou verzi programu se všemi vylepšeními stáhnout zdarma.
Přehled zápasů Souhrn zápasů Proti dalším Detaily o hráčích Nabídka zápasů NEJ výsledky Předchozí Další
Detaily o hráčích
V okně Tipy / Tenis - det. jsou uváděny detailní informace o vybraných hráčích. Pokud analyzujeme zápas čtyřhry, pak jsou zde uvedeny vedle sebe informace o všech čtyřech tenistech.
Ke každému hráči se vztahuje jeden sloupec s údaji. Zobrazeny jsou údaje o národnosti, váze, výšce, rychlosti podání nebo o postavení na žebříčku dvouher i čtyřher.

Trefík - okno Tipy

Sekce Žebříček S obsahuje údaje k žebříčku dvouher, sekce Žebříček D pak k žebříčku čtyřher.
Žebříček na konci roku ukazuje vždy údaj na konci prosince. Údaj "před X roky" udává postavení na žebříčku před 365 dny, tedy přesně před rokem (roky).
V sekci Prize Money jsou uvedeny údaje YTD (Year To Date, tedy suma za poslední rok). Jednak celkem, dále samostaně za dvouhry a čtyřhry.

Vzhled tohoto okna lze editovat pomocí stisku pravého tlačítka myši a výberu položky EDIT. Pak se zobrazí nové okno určené pro odstranění vybraných položek:
Trefík - okno Tipy
Kliknutím levého tlačítka myši na jakékoliv položce (nebo i na záhlaví nějaké sekce) lze vybranou položku/sekci přesunout nahoru/dolů nebo zcela odstranit (to přetažením do nově otevřeného okna).
Na obrázku byla přetažena, tedy odstraněna sekce "Žebříček D před X roky".

Další obrázek ukazuje přesunutý řádek "národnost, místo nar." nahoru, hned za křestní jméno:
Trefík - okno Tipy


Barevný vzhled tohoto okna lze změnit v Nastavení / Vzhled / "Styl pro okno Filtr pro zápasy + Tipy / Detaily":
Trefík - okno Tipy
 
 
23.07.2014