Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - novinky v tenisu
Během roku 2014 se v Trefíku 12 objevilo několik novinek u tenisových statistik. V okně Tipy je nově možné zápasy filtrovat dle dalších kritérií a rozlišovat zápasy hráčů ve dvouhrách a čtyřhrách. Doplněna byla evidence žebříčků čtyřher (hráčů), prize money..

Všechny popisované funkce jsou k dispozici pro všechny evidované turnaje. Tedy od největších podniků ATP / WTA až po turnaje ITF.

Jako vždy platí, že všichni registrovaní uživatelé předchozích verzí Trefíku si mohou novou verzi programu se všemi vylepšeními stáhnout zdarma.
Přehled zápasů Souhrn zápasů Proti dalším Detaily o hráčích Nabídka zápasů NEJ výsledky Předchozí Další
Souhrn zápasů
Okno "Tipy / Tenis - souhrn" zobrazuje bilanci zápasů z okna "Tipy / Zápasy".
Je zde zobrazena bilance výher a proher v závislosti na vybraných parametrech. Parametry lze přitom jednoduše volit a měnit.
Výchozí zobrazení je rozděleno podle povrchů a sezón:

Trefík - okno Tipy

.. v horní části je stejně jako v sekci Zápasy aktivováno zobrazení zápasů dvouher i čtyřher (aktivní tlačítko S+D). V bilancích jsou tedy zvlášť údaje pro zápasy dvouher a zvlášť pro čtyřhry.
Sloupce + a - uvádějí vyhrané a prograné zápasy dvouher. Následuje procentuální úspěšnost v zápasech dvouher.
Sloupce D+ a D- pak udává bilanci v zápasech čtyřher.
Následuje lomítko, resp. pomlčka, které oddělují bilance prvního a druhého hráče. Za tímto oddělením jsou tedy bilance dvouher a čtyřher pro druhého analyzovaného hráče.

Nad bilancemi jsou uvedeny parametry, které lze doplnit do bilance. Každou z buněk lze přesunout do levé nebo do horní části nad bilanci. Po přesunu buňky "Dotace" do horní části dostaneme následující statistiku:
Trefík - okno Tipy
.. rozmezí pro bilance dle dotace lze nastavit pomocí tlačítka Nastavení.
 
 
23.07.2014