Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Novinky v Trefíku 10
Trefík ve verzi 10 obsahuje mnoho novinek. Ukažme si alespoň několik z nich.
Nabídka s detaily a statistikamiStatistika pro live sázeníDetaily k zápasůmVíce filtrováníChromiumOnlineMartingale Předchozí Následující
Nabídka s detaily a statistikami
Trefík nyní nabízí možnost zobrazit přímo v kursové nabídce statistiky pro každý zápas. Tím je uživateli nabídnuta přehledně základní informace o tom, zda je pro něj zajímavé daný zápas vsadit. Pokud jsou u soutěže zadávány detaily k zápasům, pak jsou také přímo v nabídce. Zobrazení těchto údajů lze aktivovat v záložce Detaily.
Nabídka s detaily a statistikami
Jestliže jsou u soutěže v Trefíku evidovány detaily k zápasů, pak jsou v prvním řádku dostupné pro předchozí domácí zápas aktuálně domácího (=DD, tedy Domácí Doma) týmu a pro předchozí zápas venku pro aktuálně hostující tým (=HV, tedy Hosté Venku). Na obrázku je v této statistice uváděn výsledek tohoto zápasu, počet střel a držení míče.
V dalších řádcích jsou uvedeny statistiky z posledních zápasů obou týmů. V první řádku je statistika DD (Domácí Doma), ve druhém pak HV (Hosté Venku). Nejprve je zobrazena bilance výher - remíz - proher a průměrné skóre z předchozích zápasů. Pak je informace o aktuální sérii. Údaj SD +4 označuje sérii čtyř výher (proto symbol +) v řadě ze zápasů na domácím hřišti. Dále je uvedena bilance z posledních 4 zápasů.
V sekci Detaily lze zvolit, z jakého období se mají statistiky počítat. Může to být jen pro danou sezónu, nebo pro poslední dvě sezóny dané soutěže nebo třeba pro všechny zápasy všech soutěží (tedy včetně pohárů apod.) od zadaného dne.
Další informace k výče uvedenému obrázku:
  • úvodní okno je na obrázku v režimu Soutěž, je tedy zobrazen seznam soutěží podle období (zvoleno Bude v týdnu a sportu) a zároveň je pro vybranou soutěž zobrazena kursová nabídka z daného období,
  • seznam soutěží je omezen položkou Oblíbené, jsou tak viditelné pouze soutěže, které si uživatel poznačil jako jeho výběr oblíbených soutěží,
  • nově lze zobrazit pod sebou různé druhy kursů k danému zápasu. Seznam kursů se objeví po stisku na symbolu "+". Pokud je aktivní zobrazování statistik k zápasu, pak se k vybraným druhům sázek objeví také detailní statistiky - na obrázku jsou to statistiky z minulých zápasů z výsledků prvního a druhého poločasu,
  • nově je možné kliknutím myší na kursu příslušný tip označit jako zajímavý nebo naopak poznačit informaci, že nemá být vsazen. Tyto informace jsou pak přehledně ukázány v nabídce.
Jiné jsou statistiky u tenisu:
Nabídka - statistiky u tenisu
Také v tenisu jsou nejprve uvedeny výsledky a statistiky minulého zápasy (jsou-li k dispozici). Zobrazeny jsou počty brejků a odvrácených brejků.
P1 označuje bilanci prvního hráče ve zvoleném období. S +1 je aktuální série hráče, tedy jedna výhra. 4Z je bilance z posledních čtyř zápasů. P1P je bilance hráče na stejném povrchu, jako je povrch daného turnaje. SP je pak aktuální série výsledků v řadě na stejném povrchu.
Dále je uvedeno umístění na žebříčku. P1Z je aktuální umístění na žebříčku a P1ZT je nejlepší, tedy TOP umístění, v kariéře na žebříčku. P1D je bilance hráče ve všech zápasech čtyřhry, které odehrál ve sledovaném období.
U čtyřher jsou pak zvlášť uváděny bilance obou párů a všech čtyř tenistů.
Na obrázku je také ukázána statistika výsledků v prvním setu u kursu na výhru v prvním setu.
Nabídka - statistiky
 
 
06.11.2011