Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Sedmero důvodů pro Trefík aneb proč má Trefík zelenou
Trefík byl vytvořen již v roce 1996 a od té doby zdomácněl na počítačích tisíců sázejících i bookmakerů.
Podívejte se podrobněji na sedm nejsilnějších důvodů, proč je výhodné Trefík používat:
Vše pohromaděStrategie sázeníKursyTiketyVsazení tiketuZápasové statistikyNeustálý vývoj Předchozí Následující
7. Neustálý vývoj
Historie programu Trefík sahá až do roku 1996. Od té doby se stal pomocníkem několika tisíců sázkařů. Jde o originální český program, který je dodnes neustále doplňován o nové funkce a data a to zejména na základě ohlasů svých uživatelů. I vy tak máte možnost oslovit přímo autora programu se svými nápady, jak by bylo možné Trefík vylepšit. A nemusíte se bát - nové verze programu jsou všem uživatelům k dispozici zdarma ke stažení z internetu!
V Trefíku byl od začátku kladen důraz na co největší množství funkcí pro různé druhy uživatelů a také na co nejlepší pokrytí nabídky sázkových kanceláří. Logicky se tak program s počtem uživatelů rozrůstal o mnoho nových funkcí až do současného stavu, kdy většina sázkařů v Trefíku najde vše, co potřebuje a co dosud počítá například v některém tabulkovém programu.
Množství dat obsažených v programu se rozrůstalo jak směrem do historie, tak zejména do šířky záběru a to hlavně s ohledem na mnohem větší počet sázkových kanceláří působících na českém trhu a na jejich neustále se rozšiřující nabídku.
Stejný trend si Trefík bude držet i nadále - vývoj a vylepšování programu bude probíhat i v budoucnu, stejně jako přizpůsobování se nabídce sázkových kanceláří.
Stažení nové verze Trefíku - pro registrované uživatele.
Sedmý důvod k pořízení programu Trefík lze shrnout snadno - pokud vás šest předchozích důvodů nepřesvědčilo, stačí sepsat náměty k vylepšení a Trefík se tak třeba i díky vám dočká dalšího vylepšení.
 
 
23.03.2011