Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - statistika k zápasům přímo v kursové nabídce
Při výběru tipů pro vsazení jistě každý ocení, pokud má k dispozici co nejvíce informací k zápasu. A ještě lepší je, když jsou všechny informace dostupné na jednom místě. Program Trefík obsahuje jak průběžně aktualizovanou kursovou nabídku mnoha kanceláří, tak statistiky k zápasům přímo v přehledu kursů.

Přímo u zápasů jsou v Trefíku dostupné mimo jiné následující informace a statistiky:
Detaily Statistiky Nastavení filtru Další kursy Vzájemné zápasy Poslední zápasy Stejný kurs na 1 Stejný kurs na 2 Předchozí Další
Bilance při stejném kursu na tip 1
Záložka 1) Kurs 1 obsahuje statistiku výsledků minulých zápasů, kde byl na domácí tým doma podobný kurs jako je v aktuálních zápasu. Dovolenou odchylka kursu pro zahrnutí zápasu do této statistiky lze definovat v okně Konfigurace / Nabídka.
Na obrázku je vidět, že Brémy měly s podobných kursem celkem 12 zápasů doma. 5 z nich vyhráli. Matematicky odpovídá bilanci pěti úspěšných tipů z 12 zápasů kurs 2,40 (pokud by na všechny zobrazené zápasy byl na Brémy kurs 2,40, pak bychom při sázkách na všechny zápasy s tipem 1 celkem 5x vyhráli a 7x prohráli a celkový výsledek by byl nula). Pokud je tedy nyní kurs 2,00, pak je z této statistiky patrné, že z pohledu uvedeného propočtu není výhodné na tento kurs vsadit.
Statistika výsledků při stejném kursu na domácí doma
V další sekci 2) Kurs 1 je zobrazena statistika pro hosty a kurs 1, tedy kurs na domácí tým. Sledujeme tedy, kdy Freibirg venku prohrál při stejném kursu, jako je na jeho prohru vypsán nyní. Je vidět, že takových zápasů bylo osm a že Freiburg prohrál jen jediný. Tento poměr dává kurs 8,00. Kurs vypsaný aktuálně na prohru Freiburgu není tedy vzhledem k této statistice také výhodný:
Statistika výsledků při stejném kursu na hosty venku
Uvedené statistiky jsou k dispozici u všech zápasů a Trefík tak přináší jedinečnou možnost jednoduše si ověřit, jakou bilanci mají oba týmy při stejných kursech, jako jsou nyní vypsané hodnoty.
 
 
15.10.2013