Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - statistika k zápasům přímo v kursové nabídce
Při výběru tipů pro vsazení jistě každý ocení, pokud má k dispozici co nejvíce informací k zápasu. A ještě lepší je, když jsou všechny informace dostupné na jednom místě. Program Trefík obsahuje jak průběžně aktualizovanou kursovou nabídku mnoha kanceláří, tak statistiky k zápasům přímo v přehledu kursů.

Přímo u zápasů jsou v Trefíku dostupné mimo jiné následující informace a statistiky:
Detaily Statistiky Nastavení filtru Další kursy Vzájemné zápasy Poslední zápasy Stejný kurs na 1 Stejný kurs na 2 Předchozí Další
Definice filtru pro nabídku zápasů
Pro okno Nabídka je možné definovat velké množství podmínek. Zobrazené zápasy pak musí splňovat všechny zadané podmínky.

Pokud jsou nastaveny "prázdné podmínky", tedy podmínky, které jsou vždy splněny, je možné využít takový filtr k zobrazení vybraných statistik v okně Nabídka přímo u zápasů.

Na následujícím obrázku jsou nastaveny jen "prázdné podmínky". Například podmínka "Kolikrát tento výsledek" je nastavena na NULU (a více - toto je určeno v sekci Nastavení) - což je splněno vždy. Naproti tomu, pokud by byla hodnota u podmínky nastavena například na 5 zápasů, pak by byly zobrazeny jen zápasy, kde domácí tým z posledních deseti zápasů alespoň pětkrát neprohrál.

Obdobně jsou nastaveny hodnoty podmínky pro průměry branek - jsou vždy splněny a tento filtr tak slouží jen k zobrazení statistik v okně Nabídka.
Ukázka definice filtru     Ukázka definice filtru
Při nastavení podmínek, které některé zápasy odfiltrují, se statistiky v okně Nabídka samozřejmě zobrazují taktéž. Jen je v tomto případě nabídka zápasů menší, neboť jsou skryty zápasy, které zadaným podmínkám nevyhovují.
 
 
15.10.2013