Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - statistika k zápasům přímo v kursové nabídce
Při výběru tipů pro vsazení jistě každý ocení, pokud má k dispozici co nejvíce informací k zápasu. A ještě lepší je, když jsou všechny informace dostupné na jednom místě. Program Trefík obsahuje jak průběžně aktualizovanou kursovou nabídku mnoha kanceláří, tak statistiky k zápasům přímo v přehledu kursů.

Přímo u zápasů jsou v Trefíku dostupné mimo jiné následující informace a statistiky:
Detaily Statistiky Nastavení filtru Další kursy Vzájemné zápasy Poslední zápasy Stejný kurs na 1 Stejný kurs na 2 Předchozí Další
Statistiky dle výpočtu ve filtru
V Trefíku je možné nastavit, aby se u zápasů zobrazovaly pro oba týmy různé statistiky. Pak jsou přímo u zápasů dostupné informace, které mohou ovlivnit výběr zápasu pro vsazení. Jaké statistiky jsou zobrazeny a jaké parametry obsahují, lze jednoduše nastavit pomocí filtru.

Na následující ukázce je zobrazeno celkem velké množství statistik. Možná až moc velké (ale zdaleka nejde o všechny dostupné statistiky). Zde jde jen o ukázku možností Trefíku. Ve filtru je možné nastavit, aby se zobrazovaly třeba jen dvě statistiky, dejme tomu pro počet branek v minulých zápasech. Zobrazení statistik lze každopádně upravit dle potřeb pro druhy sázek, které chceme analyzovat.
Statistiky zápasů v okně Nabídka
Statistiky lze zobrazit pomocí kliknutí na tlačítku s obrázkem "plus" v levé části u každého zápasu. Tlačítkem "mínus" se statistiky schovají. Statistiky z výpočtu filtru jsou dostupné v záložce Filtr.
 
 
15.10.2013