Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Ukázky z Trefíku 12
Ukažme si několik základních věcí z Trefíku 12:
Nabídka s detaily a statistikamiStatistika pro live sázeníDetaily k zápasůmVíce filtrováníChromiumOnlineMartingale Předchozí Následující
Statistika pro live sázení
Trefík nově nabízí možnost analyzovat průběh zápasu podle předchozích výsledků. V okně Tipy je k tomu vytvořena sekce Průběh.
V horní části lze zadat průběžný stav zápasu a minutu, pro kterou bude prováděna analýza.
Statistika průběhu zápasu
Po stisku tlačítka Spočítat je z období, které je zvoleno pro okno Tipování, spočtena statistika pro zadaný stav a čas.
Statistika je rozdělena do několika sekcí. První sleduje situace, kdy byl v předchozích zápasech shodný průběžný výsledek, jako je zadaný výsledek v horní části okna. Pokud je takový zápas nalezen, pak se zařadí do této statistiky výsledek, jakým zápas skončil. Zvlášť je statistika počítána pro zápasy domácího a hostujícího týmu. Navíc jsou ještě samostatně sledovány výsledky aktuálně domácího týmu doma a hostů venku.
Další sekce statistik sleduje předchozí zápasy se shodnou situací jako je stav a čas zadaný v horní části okna. Pokud tato situace nastala, zápas je zařazen do statistik.
Další dvě sekce statistik se týkají vstřelení následujícího gólu po stavu, který je zadán v horní části okna, resp. po zápasovém čase, který je v horní části okna.
Uvedené statistiky lze využít pro analýzu live sázek, pro sázky na první gól a na další druhy sázek.
 
 
20.03.2015