Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Trefík 12 - přehlednější vzhled a nové funkce
Trefík 11 byl vydán na začátku roku 2013. Oproti předchozí verzi bylo provedeno několik zásadnějších změn ve struktuře databáze. Důsledkem bylo výrazné urychlení práce s kursy a s pořadím týmů. Toto urychlení bylo patrné zejména v oknech Nabídka, Tipy a v hledání změn kursů nebo třeba při hledání sure bets. Trefík 11 neobsahoval mnoho změn vzhledu, ani množství nových funkcí. Zásadní změnou bylo urychlení programu při běžném používání.

Trefík 12 obsahuje nové komponenty pro zobrazování dat. Tato verze byla vydána v červnu roku 2013. Změny jsou patrné zejména v oknech Nabídka, Filtr zápasů a Tikety.

Na získání Trefíku 12 mají zdarma nárok registrovaní uživatelé všech předchozích verzí programu (od programu Trefa vydaného v roce 1996). Přechod na Trefík 12 můžete provést buď přímo z předchozí verze programu (podporováno pro verze 10 a 11; z dřívějších verzí je nutno nejprve přejít na Trefík 10). Druhou možností je zaslání odkazu na instalaci na e-mail uživatele. Instalaci můžeme poslat také na DVD. Obracejte se na nás mailem na adresu: trefik@trefik.cz.
Okno Nabídka Další kursy Minulé zápasy Bilance při kursu Zobrazení zápasů Filtr pro zápasy Tikety Předchozí Další
Filtr pro zápasy
V Trefíku 12 je použit nový design pro zobrazení filtru pro zápasy (tedy pro zadání podmínek pro hledání zápasů). Jednotlivé podmínky jsou zadány každá na samostatném řádku. Podobné podmínky jsou seskupeny do sekcí.

K tomu, aby byla daná podmínka použita pro hledání zápasů je nutné aktivovat položku "Použít toto kritérium".
Trefík - filtr pro zápasy Trefík - filtr pro zápasy - definice

Pomocí tlačítek v pravé horní části lze nastavit, zda se mají použité podmínky zobrazit "rozkliknuté".
Také lze nastavit, zda se mají zobrazit jen ty sekce, které jsou aktivní, nebo všechny dostupné sekce.
Lze také ze seznamu vybrat jen jednu sekci, která se má zobrazit. Tento seznam pro výběr sekce lze aktivovat také pomocí pravého tlačítka myši.
 
 
13.07.2013