Trefík - program pro kurzové sázení na sport
 
Ukázky z Trefíku 12
Ukažme si několik základních věcí z Trefíku 12:
Nabídka s detaily a statistikamiStatistika pro live sázeníDetaily k zápasůmVíce filtrováníChromiumOnlineMartingale Předchozí Následující
Více možností ve filtrování zápasů
Do Trefíku jsou průběžně přidávány další možnosti filtrování zápasů, tedy hledání zápasů v okně Nabídka podle zadané strategie vyhledání zápasů pro vsazení.
Filtr pro první gól v zápasu
V tomto okně lze určit časové rozmezí pro to, kdy má padnout gól. Pak lze zadat, zda se má sledovat, kdy tým gól dal nebo dostal s rozlišením doma a venku. V dolní části okna pak můžeme určit, aby byl sledován jen první gól v zápasu - to má větší význam při zadání pozdějšího sledovaného zápasového času, například 30. - 45. minuta.
Na výše uvedeném obrázku je vytvořen filtr, který najde takové zápasy, kde domácí vstřelili v předchozích zápasech doma první branku zápasu do 15. minuty alespoň ve 30% zápasů a zároveň hosté dostali venku branku ve stejném čase také alespoň ve 30% svých zápasů.
Filtr pro první gól v zápasu
Další nová část filtru se vztahuje čistě na statistiku první branky v utkání. Na obrázku je vytvořen filtr, který najde zápasy, kde domácí v minulých zápasech doma vstřelili první branku utkání alespoň v 80% svých zápasů a zároveň hosté dostali venku první branku utkání a alespoň 80% svých zápasů.
 
 
20.03.2015